Sähkösopimus Vantaa

Sähkösopimus Vantaalle, onnistuu! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Vantaalla kuin kaikkialla muualla Etelä-Suomessa. Voit sähkösopimusta tilatessa itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus kotiisi Vantaalle.

Vantaalla paikallisena verkkoyhtiönä toimii Vantaan Energia Sähköverkot Oy.

Valitse mieleisesi sopimus!

Määräaikainen
12 kuukautta

6,49

6,79

6,79

snt/kWh Kuukausimaksu 1,99 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ
Määräaikainen
24 kuukautta

6,49

6,79

6,79

snt/kWh Kuukausimaksu 0,00 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Muuttajan sähkö Vantaa

Muuttaessa on paljon muistettavaa ja muuttoilmoituksen lisäksi myös sähkön tilaaminen voi jäädä joskus viime tinkaan. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen Vantaalle vuorokauden ajasta riippumatta vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Jos asut pari-, rivi- tai omakotitalossa ja haluat edullisen sähkösopimuksen ilman sitoumuksia määräajalle, on Nordic Green Energyn toistaiseksi voimassa oleva Pörssisähkö valintasi! Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää kotisi sähkölaskua entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille. Yöaikoina Spot-hinnat voivat laskea jopa alle 1,00 snt/kWh.

Mikäli haluat kiinteän sähkön hinnan, suosittelemme tutustumaan Nordic Green Energyn ajantasaisiin määräaikaisiin sähkösopimuksiin. Määräaikaisissa sähkösopimuksissa niin hinnat kuin ehdot pysyvät samana sopimuskauden.

Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Usein kysyttyä

Kuinka vaihdan sähkönmyynnin Nordic Green Energylle?
Sinun tulee tehdä sähkösopimus, jonka jälkeen käsittelemme sopimuksesi ja samalla irtisanomme vanhan myyntisopimuksen edellisen yhtiön kanssa. Sinun ei tarvitse itse olla yhteydessä vanhaan yhtiöösi irtisanomisen osalta.

Kuinka sähkön laskutus toimii?
Nordic Green Energyn sähkön myyntilasku tulee jälkikäteen ja se perustuu paikallisen verkkoyhtiön ilmoittamiin todellisiin kulutuslukemiin. Laskutustavan valitset itse tilauksen yhteydessä ja näitä ovat: paperilasku, e-lasku ja sähköpostilasku.