Sähkösopimus Vantaa

Sähkösopimus Vantaalle, onnistuu! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Vantaalla kuin kaikkialla muualla Etelä-Suomessa. Voit sähkösopimusta tilatessa itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus kotiisi Vantaalle.

Määräaikainen
24 kuukautta

6,39

6,69

6,69

snt/kWh Kuukausimaksu 0,00 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Sähköä kiinteään hintaan Vantaalle

Nordic Green Energyn tarjonnasta löydät suositun 24 kuukauden kiinteähintaisen sähkösopimuksen ilman kuukausimaksua. Kun valitset kiinteän hinnan, ei markkinahintojen muutokset vaikuta hintaasi edes talven kovimmilla pakkasilla.

  • Sähkön hinta pysyy samana koko määräajan.
  • Sopimuksessa ei ole kuukausimaksua.
  • Sähkön alkuperän, lisäpalvelut ja laskutustavan voit valita tuttuun tapaan täysin itse tilauksen yhteydessä.

Sähkösopimukset Vantaan seudulla

Sähkösopimukset Vantaan seudulla

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa sähköyhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Vantaalle juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuin määräaikaisia kiinteähintaisia sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat irtisanottavissa tai vaihdettavissa aina 14 vrk irtisanomisajalla. Tutustu sähkösopimuksiin!

Sähkösopimus Vantaa ja saat käyttöösi Oma Virta -palvelun

Tutustu Oma Virtaan!

Tutustu Oma Virtaan!

Oma Virta on Nordic Green Energyn asiakkaille tarkoitettu online-palvelu, jossa voit seurata sähkönkulutustasi ja laskutustasi. Lisäksi voit tarkastella oman sähkösopimuksen tietoja ja katsoa, ovatko yhteystietosi ajan tasalla.

Oma Virta -online-palvelua voivat käyttää kaikki Nordic Green Energyn asiakkaat, joilla on voimassa oleva sähkösopimus kanssamme. Palvelu on asiakkaillemme ilmainen. Oma Virtaa voi käyttää niin verkkoselaimessa kuin mobiiliapplikaationa. Applikaation voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Jos asut pari-, rivi- tai omakotitalossa ja haluat edullisen sähkösopimuksen ilman sitoumuksia määräajalle, on Nordic Green Energyn toistaiseksi voimassa oleva Pörssisähkö valintasi! Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää kotisi sähkölaskua entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille. Yöaikoina Spot-hinnat voivat laskea jopa alle 1,00 snt/kWh.

Mikäli haluat kiinteän sähkön hinnan, suosittelemme tutustumaan Nordic Green Energyn ajantasaisiin määräaikaisiin sähkösopimuksiin. Määräaikaisissa sähkösopimuksissa niin hinnat kuin ehdot pysyvät samana sopimuskauden.

Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ