Nordic Green Energy ja Elmera Group

Nordic Green Energy on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Suomessa ja Ruotsissa toimivalla Nordic Green Energyllä on noin 170 000 asiakasta, joista Suomessa palvellaan yli 100 000 kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Nordic Green Energy on viime vuosina valittu yhdeksi Suomen suositelluimmista sähkönmyyjistä. Nordic Green Energy on osa Elmera Group -energiakonsernia, joka on Pohjoismaiden suurimpia sähkönmyyjiä palvellen yli miljoonaa kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Elmera Group on listattu Oslon pörssiin ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 15,2 miljardia Norjan kruunua.

Nordic Green Energy Suomessa

Aloitimme toimintamme Suomessa syksyllä 2008. Rekisteröinnistä lähtien Suomen päätoimistomme on sijainnut Vaasassa, josta käsin suomalainen organisaatiomme palvelee kaikkia asiakasryhmiä tänäkin päivänä. Palvelutarjonnastamme löydät vihreällä ja ilmastoystävällisellä energialla tuotetun sähkön. Lisäksi voit valita EKOenergia-merkityn sähkön ja antaa tukesi konkreettiselle työlle ympäristön hyväksi.

Elmera Group

Elmera Group ASA:lla (aiemmin Fjordkraft Holding ASA) on liiketoimintaa Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Elmera Groupin alle kuuluva Fjordkraft on johtava brändi sekä suurin sähkönmyyjä Norjan sähkömarkkinoilla. Yhtiö toimittaa sähköä arviolta 1,8 miljoonalle ihmiselle yli miljoonassa käyttöpaikassa kotitalouksissa, yrityksissä ja julkisissa yhteisöissä ympäri Norjaa.

Elmera Groupiin kuuluva Fjordkraft laajensi liiketoimintaansa huhtikuussa 2017 matkapuhelinpalveluihin. Se on tällä hetkellä Norjassa alan suurin palveluntarjoaja ilman omaa verkkoa. Kolmannen kvartaalin lopussa yhtiöllä oli lähes 122 000 matkapuhelinasiakasta.

Elmera Groupilla on vahva sitoutuminen yhteiskuntaan ja se investoi innovatiivisiin palveluihin paremman ympäristön puolesta. Fjordkraftin kiitetty ilmastohanke Klimanjaro, joka vaatii kaikkia toimittajia olemaan ilmastoneutraaleja, nimettiin YK: n ilmastopalkinnon ”Momentum for Change” voittajiksi YK: n ilmastokonferenssissa Katowicessa 2018. Fjordkraft on ensimmäinen norjalainen yritys, joka on saanut palkinnon. Klimanjaron kanssa yritys käyttää ostovoimaansa ja vaatii, että kaikkien toimittajien, jotka haluavat toimittaa tavaroita ja palveluja Fjordkraftille, on oltava ilmastoneutraaleja.

Elmera Groupin pääkonttori on Bergenissä ja muut toimistot sijaitsevat Trondheimissa, Sandefjordissa, Oslossa, Stavangerissa, Vinstrassa, Hamarissa, Kongsvingerissä ja Sortlandissa. Vuonna 2021 kokonaisliikevaihto oli 15,2 miljardia Norjan kruunua. Elmera Group ASA listattiin Oslon pörssiin 21. maaliskuuta 2018.