Sähköyhtiö
Nordic Green Energy

Pohjoismainen. Ympäristöystävällinen. Aina kilpailukykyinen. Kasvava. Luotettava. Tätä kaikkea on Nordic Green Energy!

Visio

Nordic Green Energyn visio on olla kestävää kehitystä edistävä toimija yhteiskunnassa ja samanaikaisesti vähentää omaa sekä asiakkaidensa vaikutusta ympäristöön.

Missio

Nordic Green Energyn missio on energia-alan osaajana tuottaa laadukkaita palveluja ja edesauttaa kotitalouksia, yrityksiä ja julkishallinnollisia organisaatioita vaihtamaan uusiutuvaan energiaan.

Toiminta-ajatus

Nordic Green Energyn toiminta-ajatus on toimittaa uusiutuvaa energiaa kotitalouksille, yrityksille ja julkishallinnollisille organisaatioille Pohjoismaissa.

Suositeltava sähköyhtiö

Me haluamme olla sähköyhtiö, johon asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä. Viimeisimmän tutkimuksen mukaan 92 % asiakkaistamme on tyytyväinen palveluihimme.

Ammattilaisia ylpeitä työstään

Lupaamme työntekijöillemme avoimen, energisen ja dynaamisen työympäristön, jossa kaikki työskentelevät kohti yhteistä päämäärää.

Kannattava sähköyhtiö

Lupaamme omistajillemme kannattavan ja eettisesti toimivan tytäryhtiön, joka on vihreän sähkön edelläkävijä sähkömarkkinoilla.

Luotettava kumppani

Nordic Green Energyllä haluamme olla luotettava kumppani kaikille sidosryhmillemme Pohjoismaisessa toimiympäristössä. Luottoluokituksemme on UC Gold-tasolla, joka on korkein mahdollinen luottoluokitus. Olemme Suomen Energiateollisuus ry:n jäsen ja sitoutunut noudattamaan Energiateollisuuden yleisesti hyväksymiä ja suosittelemia sähkönmyyntiehtoja (SME). Nordic Green Energyn työsuhteissa noudatetaan Energiateollisuuden toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.