Asiakaslupaukset

Nordic Green Energyllä lupaamme, että asiakkaamme voivat suositella meitä. Uskomme, että tämä saavutetaan toimittamalla uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä kilpailukykyiseen hintaan sekä tuottamalla erinomaista palvelua kaikille asiakasryhmille.

Asiakastyytyväisyys lupausten mittarina

Nordic Green Energyllä tutkimme ja mittaamme asiakaspalvelua, laskutusta, viestintää ja kokonaisvaltaista asiakastyytyväisyyttä systemaattisesti. Vuoden 2017 asiakastutkimuksen (n=4876*) mukaan 95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Lisäksi 97 % asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluihimme kokonaisuudessaan. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tuotteitamme korkean asiakastyytyväisyyden takaamiseksi, asiakkaidemme toiveet huomioiden.

95%
Suosittelisi
97%
Erinomaista palvelua
100%
Vihreää sähköä

Hintalupaus

Mielestämme sähkönhankinnan ei tule olla kallista tai hankalaa Pohjoismaissa. Nordic Green Energyllä työskentelemme jatkuvasti edullisimpien sähkön hintojen puolesta. Riippumatta ajasta tai paikasta, saat asiakkaanamme aina edullista alkuperämerkittyä vihreää sähköä yhdellä markkinoiden parhaimmalla hinnalla.