Avainluvut

Suomessa kaikkien asiakkaidemme yhteenlaskettu sähkön vuosikulutus on 2000 miljoonaa kilowattituntia (2000 GWh), joka vastaa esimerkiksi noin 667 100 kerrostalokaksion sähkön vuosikulutusta.

Nordic Green Energy Suomessa

Aloitimme toimintamme Suomessa syksyllä 2008. Rekisteröinnistä lähtien Suomen päätoimistomme on sijainnut Vaasassa, josta käsin suomalainen organisaatiomme toimii tänäkin päivänä. Palvelemme tällä hetkellä noin 71 000 kuluttaja-asiakasta, 10 500 yritysasiakasta ja 200 julkista asiakasta.

Organisaatio ja talous

Nordic Green Energy on merkitty kaupparekisteriin toiminimellä Switch Nordic Green AB Filial Finland ja y-tunnuksella 2220675-5. Rekisterissä päätoimiala on sähkön kauppa (35140). Yrityksemme on rekisteröity arvonlisäverorekisteriin, ennakkoperintärekisteriin, kaupparekisteriin, työnantajarekisteriin ja verohallinnon perustietorekisteriin. Liikevaihtomme on 83 miljoonaa euroa.

Nordic Green Energyllä työskentelee tällä hetkellä yli 50 työntekijää. Kaikki Nordic Green Energyn palkansaajat ovat vakuutettuja työntekijän eläkelain TyEL:n mukaisesti ja työsuhteissa noudatetaan Energiateollisuuden toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta. Nordic Green Energy on myös Suomen Energiateollisuus ry:n jäsen ja sitoutunut noudattamaan Energiateollisuuden yleisesti hyväksymiä ja suosittelemia sähkönmyyntiehtoja (SME).