Uusi mobiilisovellus tarjoaa kattavan yleisnäkymän sähkönkulutuksesta

01.03.2023

Nordic Green Energyn asiakkaille on nyt tarjolla uusi mobiilisovellus, joka sähkön hintojen, kulutustietojen ja kustannusten sekä laskujen raportoinnin lisäksi ohjaa sähköauton latauksen automaattisesti halvimpiin aikoihin. Sovellus tarjoaa asiakkaillemme todella monipuoliset mahdollisuudet sähkönkulutuksen tarkkailemiseen ja säästämiseen.

”Olemme huomanneet, että asiakkaillamme on yhä suurempi tarve seurata ja hallita omaa sähkönkulutustaan. Uusi sovelluksemme on kehitetty auttamaan juuri tässä,” kertoo Nordic Green Energyn toimitusjohtaja Kenneth Kastrén.

Erityisen hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus ohjata sähköauton lataus automaattisesti halvimmille tunneille. Sähkön pörssihinnan vaihdellessa merkittävästi eri vuorokaudenaikoina säästöt ovat huomattavat. 

Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovellus on ladattavissa maksutta Google Playsta ja App Storesta. Sovellus korvaa vanhan Oma Virta -sovelluksemme. Oma Virta -onlinepalvelumme toimii myös jatkossa osoitteessa omavirta.nordicgreen.fi.

Mobiilisovellus tarjoaa lukuisia hyödyllisiä toimintoja ja näkymiä. Ottaessasi sovelluksen käyttöön:

  • saat näkymän päivittäisestä sähkönkulutuksestasi ja arvion paljonko kulutus tulee olemaan tässä kuussa.
  • näet, mitkä ovat tämän päivän ja huomisen spot-hinnat
  • voit seurata sään lämpötilaa ja miten se vaikuttaa sähkön kulutukseesi
  • näet, miten paljon oma sähkönkulutuksesi on maksanut tähän asti tässä kuussa
  • voit tarkastella sähkölaskujasi
  • lataat sähköautoasi älylatauksella
  • näet aurinkopaneeliesi tuotannon

Mikäli sovelluksen käyttäjällä on useita kiinteistöjä, kuten kesämökki, jossa on Nordic Green Energyn sähkösopimus, sovellus pystyy näyttämään kaikkien kiinteistöjen tiedot. Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovellus hakee sähkön hinnan ja hintaennusteet Nord Pool -sähköpörssistä.

Erityisen hyödyllinen ominaisuus on mahdollisuus ohjata sähköauton lataus automaattisesti halvimmille tunneille älylatauksen avulla. Sähkön pörssihinnan vaihdellessa eri vuorokaudenaikoina säästöt ovat huomattavat. Älykäs sähköauton lataus toimii useimmilla kotilatureilla ja automerkeillä. Jotkut automallit eivät ole yhteensopivia autovalmistajan teknisten rajoitusten vuoksi.

Lisätietoa yhteensopivista automerkeistä täällä: https://www.nordicgreen.fi/sahkoauton-alylataus/.

Sähköauton älylataus on käyttäjille ilmainen 31.12.2023 asti. 1.1.2024 alkaen älylataus-toiminnon käyttö maksaa 3,49 €/kk (sis. alv 24 %). 

 

Lisätietoja:

Kenneth Kastrén
Toimitusjohtaja
Nordic Green Energy

kenneth.kastren@nordicgreen.fi