Uusi mobiilisovellus Teknavin testauksessa

19.05.2023 | Uutinen

MTV3:n Teknavi-ohjelma tutustui hiljattain Nordic Green Energyn uuteen mobiilisovellukseen ja otti selvää, minkälaisia ratkaisuja se tarjoaa kuluttajille oman sähkökulutuksen seurantaan ja säätelyyn. Teknavi selvitti, mitä apua sovelluksesta on sähkön hinnan vaihdellessa ja voidaanko optimoinnilla saada aikaa säästöä.

Jaksossa tutustutaan myös mobiilisovelluksen älylataustoimintoon, joka hoitaa sähköauton latauksen automaattisesti silloin, kun sähkön hinta on halvimmillaan. Älylataaminen on erittäin helppoa. Kun sähköauto on yhdistetty mobiilisovellukseen, määritetään vain aika, jolloin auton tulee olla ladattuna, niin sovellus hoitaa latauksen automaattisesti hyödyntäen sähkön hinnan halvimmat tunnit. Säästäminen on helppoa, kun asiakkaan ei itse tarvitse jatkuvasti seurata tuntihintoja ja manuaalisesti kytkeä latausta päälle ja pois.

Sähkönkäytön optimoinnin avulla voidaan saada merkittävää säästöä energiankulutuksessa, joka näkyy suorana säästönä rahassa. Samalla säästyy myös luontoa, sillä Nordic Green Energy myy vain uusiutuvilla energialähteillä (vesi, tuuli, aurinko) tuotettua sähköä. Nordic Green Energyn uusi mobiilisovellus sopii siis kaikille niille, jotka haluavat säästää niin energiaa kuin rahaa ja seurata kulutustaan ja säästöjä sovelluksen avulla.

 

 

Tutustu Teknavin esittelyyn