Vastaanota jatkossa laskumme digipostina Kivraan paperipostin sijasta

01.11.2023 | Uutinen

Nordic Green Energy on ottanut käyttöön ilmaisen digipostipalvelu Kivran 1.11.2023 alkaen. Rekisteröitymällä ilmaiseen Kivraan lähetämme sinulle sähkölaskusi jatkossa paperipostin sijaan nopeasti ja turvallisesti digipostina. Sähköiset laskut saapuvat oikein ja viiveettä perille, jolloin niille jää enemmän maksuaikaa. Palvelun voi myös jakaa toisen Kivraa käyttävän henkilön kanssa, jolloin saapuneita laskuja voi tarkastella yhdessä ja laskun voi maksaa kumpi vain. Digipostiin kannattaa vaihtaa myös sen takia, että se on ekologinen valinta ja säästää ympäristöä.

Näin otat Kivran käyttöön:

  1. Lataa ilmainen Kivra -sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy palveluun pankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella
  3. Valmista! Saat jatkossa automaattisesti laskut digipostina.

Kivra-palvelu lähettää sinulle viestin aina uuden laskun saapuessa ja muistuttaa eräpäivän lähestyessä. Kivran käyttöönotto ja käyttäminen ei maksa sinulle mitään.

Lue lisää Kivrasta osoitteessa kivra.fi tai kivra.fi/digiposti

 

Saitko tekstiviestin Nordic Green Energyltä?

Haluamme kannustaa sähköiseen laskutukseen ja olemme lähettäneet 25.1.2024 klo 14 tekstiviestejä asiakkaille, jotka saavat sähkölaskunsa paperipostina. Voit ottaa Kivran käyttöön osoitteessa kivra.fi/digiposti. Laskutustavan muutoksesta ei tarvitse ilmoittaa meille, vaan seuraava laskusi ohjautuu automaattisesti Kivraan. Mahdollissa teknisissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä Kivran asiakaspalveluun.