Kiinteä+profiili ja Nordic+

Nordic Green Energy tarjoaa jokaisen yritysasiakkaan käyttöön ratkaisun, joka on ollut perinteisesti saatavilla vain suurille yrityksille. Kiinteä+profiilituotteella varmistat edullisen kiinteän hinnan kulutusvolyymille.

Lisäksi tarjoamme Nordic+ -sopimusta, joka on kuten KIINTEÄ+profiilisopimus, mutta olet yhtenä osana suurempaa hankintakokonaisuutta eli Nordic Green Energyn pohjoismaista portfoliota

N

KIINTEÄ+profiili ratkaisulla saatte edullisen hinnan ja hintakiinnityksillä kiinnitetyn volyymin osalta täyden suojan sähkönhinnan vaihteluita vastaan.

N

Vältät tässä markkinatilanteessa muiden tuotteiden mahdollisesti hyvinkin ylihintaiseksi muodostuvat profiilikulut, joita maksat spekulatiivisilla arvioilla koko sopimuksen ajan.

N

Ei arvailua markkinamuutoksista. Voi olla varma, että maksat vain todellisen kulutusprofiilisi mukaan.

N

Laskutuksessa otetaan huomioon täysmääräisesti tehty volyymin suojaus ja sen vaikutus toteutuneeseen sähkönhintaan näkyy omalla rivillään laskussa.

N

Hinta pysyy kiinnitetyn volyymin osalta samana koko sopimuskauden ajan.

Kiinteä+profiili

Älykkäin ja paras tapa hankkia sähköä

Yhteystiedot
Sähköposti: yritysmyynti@nordicgreen.fi
Osoite: Myllykatu 15, 65100 Vaasa
Laskutus
Voit valita laskutustavan täysin vapaasti, ei lisäkuluja. Lisätietoja laskusta löydät klikkaamalla tästä.

Nordic+

Joustava toistaiseksi voimassa oleva sopimus

N

Nordic+ sopimus on kuten KIINTEÄ +profiilisopimus. Merkittävin ero on se, että asiakkaana olet yhtenä osana suurempaa hankintakokonaisuutta eli Nordic Green Energyn pohjoismaista portfoliota.

N

Maksat vain omasta kulutuksestasi, mutta hyödyt koko salkun tuloksesta ja saat näin edut, joita yksittäisen asiakkaan on vaikeampi saada. Lisäksi tarjoamme ammattimaisen salkunhoidon.

N

Mahdollisuus tarkkailla sähkölaskusi kehittymistä ammattimaisen salkunhoidon toimesta.