Kestääkö yrityksesi sähkösopimus vertailun?

Monet yritykset maksavat sähköstä tietämättään liikaa, koska yrityksen sähkösopimus ei ole ajan tasalla. Katso, millaisia edullisia vaihtoehtoja meillä on yrityksille ja tee sähkösopimus tai pyydä tarjous!

PÖRSSISÄHKÖ
VÄLITYSPALKKIO

0,18snt/kWh

Kuukausimaksu 4,99 €
Kesto 12 kuukautta
(sisältää vaihto-oikeuden)

PYYDÄ MEILTÄ
TARJOUS

Pyydä tarjous, ja me selvitämme, millainen sähkösopimus sopisi yrityksellesi parhaiten. Jotta meillä olisi riittävät tiedot yrityksesi sähkönkulutuksesta, tarvitsemme tarjouksen tekemiseen hetken aikaasi. Se kannattaa, sillä tuo tunti on monille yritysasiakkaillemme koko vuoden tuottoisin. Helppoa, nopeaa ja ennen kaikkea järkevää!

Sähkösopimus ilman välikäsiä

Erilaisilla yrityksillä on erilaiset energiantarpeet. Vertailemalla varmistut siitä, että yritykselläsi on juuri sille parhaiten sopiva sähkösopimus.

Mitä useampi osapuoli on mukana sähkönhankinnan toteutuksessa, sitä suuremmiksi kokonaiskustannukset muodostuvat. Me Nordic Green Energyllä kannustamme yrityksiä pyytämään sähkötarjouksen suoraan sähköyhtiöltä. Näin voit olla varma, että yrityksesi saa parhaan kokonaisratkaisun, ja asiakkuudestasi pidetään huolta myös sähkösopimuksen tekemisen jälkeen. Samalla vältyt myös välikäsien lisäkuluilta.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksen sähkösopimuksesta, ja palaamme asiaan kolmen arkipäivän sisällä.