Älä jäädy, vaan pyydä tarjous!

Sähkömarkkinoilla puhaltavat kylmät tuulet ja hinnat ovat rajussa nousussa. Nyt ei kuitenkaan ole aika jäätyä ja lykätä päätöksiä yrityksesi sähkösopimuksesta. Paras ratkaisu on tehdä pitkäaikainen sähkösopimus ennen kuin hinnat karkaavat. Varmista nyt edulliset hinnat tuleville vuosille ja pyydä tarjous!

Olemme tutkitusti Suomen suositelluin sähkönmyyjä (Taloustutkimus 2016).

Näin taklaat kovat sähkön hinnat

Vaikka sähkön hinnat ovat olleet reippaassa nousussa jo keväästä 2017 lähtien, ovat tämän hetken hinnat yhä kohtuullisia verrattuna takavuosiin. Alhaisempia hintoja ei kuitenkaan kannata odotella. Päinvastoin: moni analyytikoista uskoo, että sähkömarkkinoilla nähdään tiukkaa hintojen nousua.

Paras keino suojautua kovia hintoja ja suuria sähkölaskuja vastaan on pitkäaikainen sähkösopimus, joka kantaa kovimpienkin hintapiikkien yli järkevällä sähkön hinnalla.

Pyydä tarjous helposti

  • Tarjouspyynnön lähettäminen vie vain hetken aikaasi ja onnistuu helposti netissä. Olemme sinuun yhteydessä pian tämän jälkeen.
  • Jotta voimme antaa yrityksellesi mahdollisimman hyvän sähkötarjouksen, tarvitsemme tietoja yrityksesi sähkönkulutuksesta. Löydät tiedot helpoiten vanhasta sähkölaskustasi.
  • Sähkötarjous kannattaa pyytää suoraan sähköyhtiöltä. Näin et maksa turhaan välikäsien lisäkuluista.

Luonnollinen valinta

Nordic Green Energy myy vihreää sähköä aina kilpailukykyiseen hintaan. Meidät tunnetaan erinomaisesta palvelusta, ja tutkitusti 95 prosenttia asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Nordic Green Energy on osa norjalaista Troms Kraft -konsernia, joka palvelee yli 300 000 asiakasta Pohjoismaissa.

Tekemällä sähkösopimuksen kanssamme annat äänesi ympäristöystävällisen energiatuotannon puolesta. Vaihtamalla alkuperämerkittyyn vihreään sähköön, 100 000 kWh vuodessa käyttävä yritys pienentää hiilijalanjälkeään lähes 29 tonnilla! Vihreää valintaa kannattaa korostaa myös yrityksesi markkinoinnissa ja viestinnässä. Autamme siinä mielellämme!

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous yrityksen sähkösopimuksesta! Palaamme asiaan kolmen arkipäivän sisällä.