Aurinkovoima

Aurinkovoima on kasvava ja puhdas tuotantomuoto maailmalla. Valitse sähkön alkuperäksi Nordic Green Energyn aurinkovoima ja toimitamme yrityksellesi alkuperämerkittyä aurinkosähköä auringon säteistä.

  • Kasvava tuotantomuoto Euroopassa
  • 100% vihreää alkuperämerkittyä sähköä
  • Ei hiilidioksidipäästöjä eikä ydinjätettä

Aurinkovoima yritykselle

Asiakkaistamme suosittelisi meitä.

Kun valitset Nordic Green Energyn ympäristöystävällisen Aurinkovoiman, voit lisäksi itse valita sähkösopimuksen! Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia kuin määräaikaisia sähkösopimuksia yrityksille. Voit pyytää myös tarjouksen!

Mistä Aurinkovoima tulee?

Aurinkosähkö perustuu auringon säteilyenergian hyödyntämiseen. Auringonsäteily koostuu hiukkasista, jotka kuljettavat säteilyenergiaa. Energia kerätään talteen aurinkokennoilla ja lopulta se muutetaan sähkövirraksi aurinkokennojen johtimissa. Nordic Green Energyn aurinkovoimalla tuotettu sähkö on tuotettu Suomessa, Ruotsissa ja Euroopassa. Ruotsissa teemme yhteistyötä yli 60 tuottajan kanssa. Lisäksi ostamme alkuperämerkittyä aurinkovoimaa mm. aurinkoisimmista maista, kuten Italiasta. Toimitamme aurinkovoimaa niin Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.