EKOenergia

Valitse sähkösopimukseesi EKOenergia-merkintä, kun haluat muuttaa sähkösopimuksesi Suomen luonnosuojeluliiton sertifioimaksi EKOenergia-merkityksi sähköksi. Näin pidät huolta, että sähkösi on tuotettu mahdollisimman kestävästi ja tarkat ympäristökriteerit täyttäen. Merkintä on ensimmäinen ja ainoa yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki.

  • Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä
  • 100% vihreää alkuperämerkittyä sähköä
  • Ei hiilidioksidipäästöjä eikä ydinjätettä

Ekoenergia yritykselle

Nordic Green Energyn asiakkaana voi itse valita sähkösi alkuperän. Tarjontaamme kuuluu vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä sekä EKOenergia-merkittyä sähköä. Löydät sähkösopimusvalikoimastamme monia hyviä valmiita sopimusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin ja voit myös pyytää tarjouksen asiantuntijoiltamme.

Mistä EKOenergia tulee?

Ympäristömerkin myöntämiseksi tuuli-, vesi-, aurinko- ja biovoiman tulee täyttää Suomen luonnonsuojeluliiton sähköenergialle määrittämät kriteerit. Nordic Green Energyn toimittama EKOenergia-merkitty sähkö on tuotettu tuuli-, aurinko- tai vesivoimalla ja se auditoidaan EKOenergian laatiman toimenpidelistan mukaisesti. Kun valitset EKOenergian, lahjoitetaan jokaisesta myydystä EKOenergia-merkitystä megawattitunnista 0,10 € EKOenergian Ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin.

Voit lukea lisää EKOenergiasta myös ympäristömerkin kotisivuilla osoitteessa www.ekoenergy.org.