EKOenergia

Valitse sähkösopimukseesi EKOenergia-merkintä, kun haluat muuttaa sähkösopimuksesi Suomen luonnosuojeluliiton sertifioimaksi EKOenergia-merkityksi sähköksi. Näin pidät huolta, että sähkösi on tuotettu mahdollisimman kestävästi ja tarkat ympäristökriteerit täyttäen. Merkintä on ensimmäinen ja ainoa yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki.

  • Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä
  • 100% vihreää alkuperämerkittyä sähköä
  • Ei hiilidioksidipäästöjä eikä ydinjätettä

Ekoenergia yritykselle

Asiakkaistamme suosittelisi meitä.

Kun valitset Nordic Green Energyn ympäristöystävällisen EKOenergian, voit lisäksi itse valita sähkösopimuksen. Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia kuin määräaikaisia sähkösopimuksia yrityksille. Voit pyytää myös tarjouksen!

Mistä EKOenergia tulee?

Ympäristömerkin myöntämiseksi tuuli-, vesi-, aurinko- ja biovoiman tulee täyttää Suomen luonnonsuojeluliiton sähköenergialle määrittämät kriteerit. Nordic Green Energyn toimittama EKOenergia-merkitty sähkö on tuotettu tuuli-, aurinko- tai vesivoimalla ja se auditoidaan EKOenergian laatiman toimenpidelistan mukaisesti. Lisäksi sähkön alkuperä varmennetaan ulkoisen tilintarkastajan toimesta. Kun valitset EKOenergian, lahjoitetaan jokaisesta myydystä EKOenergia-merkitystä megawattitunnista 0,10 € EKOenergian Ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin.

Voit lukea lisää EKOenergiasta myös ympäristömerkin kotisivuilla osoitteessa www.ekoenergy.org.