Tuulivoima

Tuulivoima on kasvava ja yksi maailman puhtaimmista tuotantomuodoista. Valitse sähkön alkuperäksi tuulivoima ja toimitamme yrityksellesi alkuperämerkittyä tuulisähköä pohjoisen virtauksista.

  • Kasvava tuotantomuoto Euroopassa
  • 100% vihreää alkuperämerkittyä sähköä
  • Ei hiilidioksidipäästöjä eikä ydinjätettä

Tuulivoima kodille ja yritykselle

Asiakkaistamme suosittelisi meitä.

Kun valitset Nordic Green Energyn ympäristöystävällisen tuulivoiman, voit lisäksi itse valita sähkösopimuksen! Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia kuin määräaikaisia sähkösopimuksia yrityksille. Voit pyytää myös tarjouksen!

Mistä tuulivoima tulee?

Tuulivoima tarkoittaa sitä, että tuulen liike-energiaa muunnetaan sähköksi. Tuulivoimalla voidaan vähentää kokonaisenergiatuotannon hiilidioksiidipäästöjä, koska sen tuotannossa ei synny päästöjä ilmaan, veteen tai maahan. Nordic Green Energyn tuulivoimalla tuotettu sähkö on tuotettu pääsääntöisesti Troms Kraft-energiakonsernin omassa Fakken-tuulivoimapuistossa. Tuulivoimapuisto koostuu 18 turbiinista ja ne on otettu käyttöön vuonna 2012. Tuulivoimapuiston arvioitu keskimääräinen vuosituotanto on 138 miljoonaa kilowattituntia (138 GWh). Lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten tuulivoiman tuottajien kanssa Pohjoismaissa ja toimitamme tuulisähköä mm. Muukon tuulipuistosta Lappeenrannasta.

(Kuva: Troms Kraft-konsernin Fakken-tuulivoimapuisto Pohjois-Norjassa.)