Räätälöity sähkönhankinta

Anna sähkönhankinnan asiantuntijoiden auttaa yritystäsi. Nordic Green Energyn asiakkaana saat kaikki palvelut yhdestä paikasta. Tällä sivulla kerromme askel askeleelta kuinka prosessi toimii!

1.Nykytila-analyysi

Kun pyydät meiltä tarjouksen, kartoitamme yrityksesi nykytilan sähkönhankinnan osalta. Tämän aikana analysoimme mm. yrityksesi sähkön kulutustiedot ja -profiilit tunnin tarkkuudella. Tarkkojen kulutustietojen avulla voimme muodostaa lopulta ehdotuksen, joka on luotu juuri yrityksesi yksilöllisten kulutustietojen perusteella.

Yrityksesi kulutustiedot ovat tärkeä osa tarjouksen muodostamista, koska niiden avulla:

  • Saamme selville yrityksesi piikkitunnit, jolloin sähkönkulutus ja kustannukset ovat korkeimmillaan.
  • Saamme selville vuodenaikakohtaiset vaihtelut, joka vaikuttaa siihen, kuinka sähkö kannattaa hankkia.

2.Markkina-analyysi

Kun kulutustiedot ovat tiedossa, asiantuntijamme tekevät markkina-analyysin. Tämän aikana kartoitamme termiini- ja aluehintaerotuotteiden hinnat ja nykyhetken markkinaperusteiset indikaatit, joita ovat mm. raaka-aineiden hinnat, vesivarantojen tila, sääennusteet ja analyytikoiden markkinanäkemykset.

Markkina-analyysi toimii pohjana ehdotukselle, jonka avulla:

  • Kartoitamme edullisimmat tulevaisuuden ajanjaksot sähkön osalta.
  • Analysoimme, ovatko tietyt ajanjaksot ylihinnoiteltuja aluehintaerotuotteiden tai termiinituotteiden osalta.
  • Kulutustietoihin ja piikkitunteihin pohjautuen analysoimme, mikä sähkönhankinnan palvelu olisi sopivin vaihtoehto asiakasyritykselle.

3.Ehdotus

Kun yrityksesi kulutustiedot ja markkinatilanne ovat tiedossa, on asiantuntijoidemme helppo muodostaa kokonaisedullisin tarjous yrityksellesi tarjouspyynnön mukaisesti. Ehdotus voi olla marginaali- ja johdannaissopimus, salkunhallintasopimus, tasatehosopimus, Hybridi-sopimus tai esimerkiksi Spot-toimitussopimus. Mikäli olet kiinnostunut jostain tietystä palvelusta, muistathan ilmoittaa toiveesi tarjouspyynnön yhteydessä.

Tarjouspyynnön, kulutustietojen ja markkina-analyysin pohjalta lähetämme ehdotuksen, joka:

  • On räätälöity yrityksesi sähkön käyttötietoihin perustuen.
  • Näkemyksemme parhaimmasta ratkaisusta.

4.Toimitus ja seuranta

Mikäli ehdotuksemme osui napakymppiin, siirtyy yrityksesi kohteet Nordic Green Energyn toimitukseen sopimuksen täyttämisen jälkeen. Asiakkuuden aikana yrityksesi saa veloituksetta päivittäin hinnankiinnitysraportit ja viikoittain salkunhallintapäällikön markkinaraportit Pohjoismaisista sähkömarkkinoista.

Lisäksi asiakkaanamme yrityksesi voi nauttia monista muista Nordic Green Energyn ilmaisista palveluista ja asiakaseduista.

  • Henkilöstö-alennukset sähkösopimuksista.
  • Todistus uusiutuvan energian käytöstä.
  • Referessinäkyvyys verkossa.