Yrityksen sähkönhankinta

Yrityksen sähkönhankinta voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Katso lyhyet neuvomme erikokoisille yrityksille sähkönhankintaan!

clickring_1
PIENYRITYKSET

clickring_1
KESKISUURET

clickring_1
SUURYRITYKSET

Pienyrityksen sähkönhankinta ja neuvotPIENYRITYKSET

Oikea sähkösopimus

Pienyrityksen sähkönhankinnassa oikea sähkösopimus sähkön kulutusprofiiliin perustuen takaa optimaalisimman ratkaisun. Mikäli kulutusta tapahtuu myös ilta- ja yöaikaan, sekä kohde on tuntimitattu, suosittelemme erityisesti Nordic Green Energyn Pörssisähköä. Pörssisähkön avulla voit ottaa hyödyn matalista Spot-hinnoista.

Määräaikainen kiinteähintainen sähkösopimus on vastaavasti turvallinen valinta. Sähkön hinta pysyy samana sovitun jakson, joka helpottaa myös kustannusten budjetointia tulevaisuudelle energian osalta.

Keskisuuren yrityksen sähkönhankinta ja vinkitKESKISUURET

Monta eri vaihtoehtoa

Keskisuuren yrityksen sähkönhankinta voidaan toteuttaa monella eri tavalla, toimialaan katsomatta. Sähkön vuosikulutuksen ollessa 200-2000 MWh, asiantuntijamme paketoivat yrityksellesi ratkaisun toivomallesi ajanjaksolle. Hinta voidaan sopia kiinteäksi, osittain kiinteäksi tai muuttuvaksi sähköpörssin mukaan.

Nordic Green Energyn keskisuuren yritysasiakkaan sähkönhankinnan ratkaisu muodostetaan aina asiakasyrityksen kulutustietojen ja vallitsevan markkinatilanteen mukaisesti.

Neuvot suuryrityksen sähkönhankintaanSUURYRITYKSET

Asiantuntija aina apunasi

Suuren yrityksen sähkönhankinta suunnitellaan aina Nordic Green Energy asiantuntijan ja salkunhoitajan avustuksella. Ehdotettu ratkaisu perustuu aina vallitsevaan markkinatilanteeseen ja yrityksen sähkön käyttötietoihin.

Suuryrityksille tarjottavia palveluita ovat mm. marginaali- ja johdannaissopimukset, salkunhallintapalvelut sekä tasatehosopimukset. Palvelut suunnitellaan aina yrityskohtaisesti ja suosittelemme tutustumaan tarkemmin räätälöityyn sähkönhankintaan.

Hyvä tietää!

Marginaali eli sähkönmyyjän toimituspalkkio on usein vain noin 7-14% lopullisesta yrityksen maksamasta sähkön hinnasta. Marginaaliakin tärkeämpää on se, että sähkönhankinnan ratkaisu on yrityksen sähkönkäyttöön sopiva ja ajoitus oikea.

Säästöt sähkönhankinnassa perustuvat oikeaan ratkaisuun ja ajoitukseen. Pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla Spot-ja johdannaishinnat voivat nousta tai laskea hyvinkin nopeasti, jolloin markkinaperusteisilla muuttujilla on suurin vaikutus lopulliseen sähkön hintaan. Toimittajan marginaali on vastaavasti kiinteä sovitun toimitusjakson.

Räätälöidyt sähkönhankinnan ratkaisut muodostetaan asiakasyrityksillle aina toimialan ja sähkönkulutuksen perusteella. Ehdotetut ratkaisut vaihtelevat yrityskohtaisesti.

Me teemme monenlaista yhteistyötä