Back Office Manager (Vaasa)

Nordic Green Energyn Back Office -tiimi kaipaa vahvistusta. Haemme nyt Back Office Manageria vastaamaan Back Office -toimintojen ohjauksesta ja kehittämisestä sekä tiimin johtamisesta. Tässä tehtävässä pääset myös osallistumaan monipuolisesti koko yrityksen projekteihin. Työpaikka on vakituinen, ja sijaitsee Vaasassa.

Back Office -osastomme vastaa sähkösopimusten sopimuskäsittelystä, sähkömarkkinoiden tiedonvaihdosta, datan ylläpidosta sekä laskutuksen ja myyntireskontran prosesseista. Back Office Managerin tärkeimpänä tehtävänä on auttaa tiimiään saavuttamaan tälle asetetut tavoitteet. Luotsaat yli 10 hengen itsenäistä ja ammattitaitoista asiantuntijatiimiä sen päivittäisissä tehtävissä. Osaston työskentelyssä korostuu suurten datamassojen käsittely, minkä vuoksi työssäsi on tärkeää tehostaa prosesseja automaation keinoin. Tietoja käsitellään joustavasti ja tehokkaasti, datalaatua vaalien. Tehtäviisi kuuluu myös kumppaniverkoston ylläpito ja sen sopimusten hallinta. Back Office Managerina sinulla on tulosvastuu Back Office -osaston budjetista.

Nordic Green Energy on kasvuyhtiö, joka panostaa strategiansa ja arvojensa mukaiseen kehitystyöhön. Back Office Managerina olet yhdessä tiimisi kanssa tärkeässä roolissa monen kehitysprojektin onnistumisessa. Myös sähkömarkkinoiden suuret muutokset tuovat tehtävään mielenkiintoisia haasteita.

Ketä etsimme?
N

Ihanteellinen Back Office Manager on jo hankkinut kokemusta suurten datamassojen käsittelystä (kuten esimerkiksi massalaskutuksesta), ja tiiminvetäjän tai osastopäällikön tehtävistä. Myös aiempi työskentely projektitehtävissä katsotaan eduksi.

N

Teemme tiivistä Pohjoismaista yhteistyötä, minkä vuoksi suomen kielen lisäksi on tärkeää hallita myös ruotsi ja/tai englanti sujuvasti.

N

Osaat olemuksellasi ja toiminnallasi inspiroida, kannustaa ja antaa loistavaa esimerkkiä.

N

Hallitset Office-paketin Exceliin painottuen. Tietokantajärjestelmien perusteiden ymmärtäminen on plussaa, mutta tärkeintä on kyky oppia ja uskallus tarttua toimeen.

N

Aiempi kokemus sähkömarkkinoista on ehdottomasti suuri etu, muttei välttämätöntä tehtävän menestyksekkääseen hoitoon.

 
Miksi meille?

Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Energia-ala on murroksessa uusiutuvan energian saadessa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä. Omistajamme on Fjordkraft – yksi Pohjoismaiden suurimmista energiakonserneista. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan asiantuntijoita, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä. Työntekijänämme saat hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.