Energiaratkaisumyyjä

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme hakemalla myynnin ammattilaisia täysin uudelle Tampereen-toimipisteellemme vakituiseen työsuhteeseen. Energiaratkaisumyyjä työskentelee uusasiakashankinnan parissa ja myy sähköenergiaa kotitalous- ja yritysasiakkaille. Työssäsi energiaratkaisumyyjänä vastaat uusasiakashankinnasta itsenäisesti ja ahkeralla myyntityöllä, laadit tarjouksia sekä neuvottelet sähkösopimusten ohella muista yrityksen tarjoamista energiapalveluista. Työlläsi on merkittävä vaikutus asiakastyytyväisyyteen ja pitkäaikaisten asiakkuuksien luomiseen.

Energiaratkaisumyyjät ovat suorassa työsuhteessa Nordic Green Energyn kanssa. Tehtävässä on pohjapalkkaus ja provisio, jolloin voit omalla aktiivisuudellasi vaikuttaa ansiotasoon. Tarjoamme myyjille perusteellisen koulutuksen sekä energia-alaan että tehtävään ennen kuin myyjän tarvitsee edes tarttua puhelimeen. Koulutuksia järjestetään säännöllisesti myös tämän jälkeen.

Nordic Green Energy työntekijänä et jää koskaan yksin, sillä kokeneet ja ammattitaitoiset esimiehet ovat aina apunasi ja tukenasi. Mukavan työyhteisön ja rennon ilmapiirin ansiosta työntekijämme viihtyvät meillä hyvin.

Tarjoamme:

  • Vakituisen työsuhteen energisessä ja kasvavassa organisaatiossa
  • Kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa oman myyntityön kautta
  • Yksityisen työterveyspalvelun sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit
  • Joustavan työn, jossa voit vaikuttaa sekä työn määrään että työaikoihin
  • Mahdollisuuden kehittää itsesi energia-alan ammattilaiseksi
  • Laajan ja kilpailukykyisen tuoteskaalan, joka edesauttaa menestyksekästä myyntiä

Edellytämme:

  • Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyviä ihmissuhde- ja neuvottelutaitoja
  • Tulos- ja tavoitekeskeisyyttä
  • Eduksi katsotaan aiempi kokemus energia-alalta ja myyntityöstä

Kiinnostuitko?

Voit joko lähettää hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@nordicgreen.fi (otsikoi viestisi ”Energiaratkaisumyyjä – Tampere”) tai hakea tehtävään täyttämällä lomakkeen sivuillamme. Lisätietoja tehtävästä antaa Direct Sales Manager Taru Västilä (taru.vastila@nordicgreen.fi, puh. 044 022 5256).

Myyntityön myytinmurtajat

"Et saa palkkaa, ellet tee kauppaa."
Nordic Green Energyllä saat aina kiinteän ja kilpailukykyisen pohjapalkan, joka on vähintään saman verran kuin kaupan alalla keskimäärin. Lisäksi tarjoamme myyntiprovisiota. Mitä paremmin siis suoriudut työstäsi, sitä enemmän luonnollisesti tienaat.
"Puhelinmyynti on koiran hommaa."
Toisin kuin luullaan, myyjille lyödään luuri korvaan vain harvoin. Parhaimmillaan puhelinmyynti on innostavaa työtä, jossa on mahdollista saada aikaan tuloksia ja tehdä asiakkaat tyytyväisiksi. Puhelinmyynti ei välttämättä sovi kaikille, mutta kun asenne on kunnossa, kaikki muu on opittavissa.
"Puhelinmyyjät ovat oman onnensa nojassa."
Myyjämme ovat suorassa työsuhteessa Nordic Green Energyn kanssa, minkä ansiosta pystymme pitämään huolta työntekijöistämme. Perehdytämme kaikki uudet myyjät sekä alaan että työtehtäviin ennen kuin puhelimeen tarvitsee edes tarttua. Koulutuksia järjestetään säännöllisesti myös tämän jälkeen.

Hae tehtävään!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

[ultimatesocial networks=”facebook,twitter,linkedin,google” url=”https://www.nordicgreen.fi/energiaratkaisumyyja/” align=”center” skin=”default”]

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää