Marketing Specialist / Marketing Manager

Nordic Green Energyn markkinointitiimi kaipaa vahvistusta. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen monipuolista markkinoinnin osaajaa, joka taustansa ja soveltuvuutensa perusteella palkataan joko Marketing Specialistin tai suoraan Marketing Managerin tehtävään. Tässä työssä suunnittelet ja toteutat monikanavaista markkinointia ja viestintää sähkönmyynnin alalla. Työpaikka sijaitsee Vaasassa.

Viestinnän ja markkinoinnin tekijänä sinulla on tärkeä rooli myynnin ja siten tehokkaan liiketoiminnan tukemisessa. Työhön kuuluu mm. Google-mainonnan optimointia, some-markkinointia, sisällöntuotantoa eri kanaviin, kampanjoiden suunnittelua, kotisivujen kehitystä ja asiakasviestintää. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset vaikuttamaan siihen, millaista markkinointia ja viestintää teemme sekä siihen, millaisena brändimme nähdään.

Marketing Managerin toimenkuvaan sisältyy lisäksi esimiestehtäviä ja vastuu koko markkinointiosaston toiminnasta. Lisäksi Marketing Managerin vastuualueisiin kuuluu asiakaskokemuksen kehittäminen CRM- ja viestintätyökaluilla asiakkaan elinkaaren eri vaiheissa.

Ketä etsimme?

  • Odotamme sinulta kaupallisesti orientoitunutta, luovaa ja aktiivista työotetta. Tuet ja sparraat jatkuvasti myyntiämme markkinoinnin ja viestinnän keinoin.
  • Sinulla on näkemystä markkinointimme strategiseen kehittämiseen. Koska markkinointitiimimme on pieni ja tehokas, pääset vaikuttamaan suoraan kaikkiin markkinointitoimenpiteisiimme.
  • Kehittäminen ja uuden omaksuminen on sinulle luontevaa. Olet innokas ja rohkea etsimään ratkaisuja erilaisiin markkinoinnin ja kasvun haasteisiin kovasti kilpaillulla alalla.
  • Jotta tavoittaisimme oikeat ihmiset oikea-aikaisesti ja oikeissa kanavissa, etsimme digi- ja dataorientoitunutta tekijää. Pidät verkkomarkkinointimme pyörät pyörimässä ja olet perillä digimarkkinoinnin uusista tuulista.
  • Koska laadukas sisältö on tärkeää kanavasta riippumatta, toivomme sinun olevan idearikas ja taitava ilmaisemaan itseäsi kirjallisesti. Viestinnällistä otetta kaivataan myös asiakasviestintämme kehittämisessä ja monipuolistamisessa.
  • Tehtävässä vaaditaan tulos- ja tavoitekeskeisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Miksi meille?

Tarjoamme työn, jossa pääset tärkeään tehtävään kasvattamaan rooliamme sähkönmyynnin kentällä. Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Energia-ala on murroksessa uusiutuvan energian saadessa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä. Omistajamme on Fjordkraft – yksi Pohjoismaiden suurimmista energiakonserneista. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan asiantuntijoita, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä. Työntekijänämme saat hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry(at)nordicgreen.fi viimeistään 13.5.2021. Otsikoi viestisi ”Työpaikkahakemus, Marketing Specialist / Marketing Manager”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Erki Milistver: erki.milistver(at)nordicgreen.fi. Puhelimitse tiedustelut ti 4.5. klo 16–17 ja ma 10.5. klo 16–17 numerosta 040 523 4092.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää