Osastopäällikkö (Vaasa)

Etsimme Nordic Green Energylle Osastopäällikköä vastaamaan Back Office -osaston toiminnoista ja tiimin johtamisesta. Vastuualueisiin sisältyy Back Office -tiimin johtaminen sekä toimintojen ohjaus ja kehittäminen. Tehtävässä pääset osallistumaan myös monipuolisesti koko yrityksen mielenkiintoisiin projekteihin.

Nordic Green Energyllä Back Office -osasto tuottaa palveluja ensisijaisesti yrityksemme myyntiosastoille sisältäen sopimuskäsittelyn, sähkömarkkinoiden tiedonvaihdon ja datan ylläpidon sekä laskutuksen ja myyntireskontran prosessit. Back Officessa tietoja käsitellään joustavasti ja tehokkaasti, datalaatua vaalien. Nordic Green Energy on kasvuyhtiö, ja panostamme strategian ja arvojemme mukaiseen kehitystyöhön. Osastopäällikkönä eli Back Office Managerina olet yhdessä tiimisi kanssa tärkeässä roolissa monen kehitysprojektin onnistumisessa – me uskomme yhteistyöhön! Digitalisoituva maailma ja sähkömarkkinoiden suuret muutokset tekevät työstä haastavaa ja jännittävää, ja tässä tehtävässä kokenutkin tekijä oppii joka päivä uutta.

Back Office Managerin tärkeimpänä tehtävänä on auttaa tiimiä saavuttamaan tälle asetetut tavoitteet. Roolissa luotsaat yli 10 hengen itsenäistä ja ammattitaitoista asiantuntijatiimiä päivittäisessä arjessa. Tiimin työskentelyssä korostuu suurten datamassojen käsittely ja Back Office Managerin työssä keskeistä onkin prosessien tehostaminen automaation keinoin, datan laatu sekä kumppaniverkoston ylläpito ja -sopimusten hallinta. Tehtävää hoidetaan Nordic Green Energyn Vaasan toimistolta käsin ja pääset tekemään työtä Pohjoismaisella akselilla, joten suomen kielen lisäksi sujuva ruotsi ja/tai englanti on tärkeää hallita.

Ketä etsimme?
N
Ihanteellinen Back Office Manager on jo hankkinut kokemusta suurten datamassojen käsittelystä (kuten esimerkiksi massalaskutuksesta), ja tiiminvetäjän tai osastopäällikön tehtävistä. Myös aiempi työskentely projektitehtävissä katsotaan eduksi.
N
Teemme tiivistä Pohjoismaista yhteistyötä, minkä vuoksi suomen kielen lisäksi on tärkeää hallita myös ruotsi ja/tai englanti sujuvasti.
N
Osaat olemuksellasi ja toiminnallasi inspiroida, kannustaa ja antaa loistavaa esimerkkiä.
N
Hallitset Office-paketin Exceliin painottuen. Tietokantajärjestelmien perusteiden ymmärtäminen on plussaa, mutta tärkeintä on kyky oppia ja uskallus tarttua toimeen.
N
Aiempi kokemus sähkömarkkinoista on ehdottomasti suuri etu, muttei välttämätöntä tehtävän menestyksekkääseen hoitoon.
 
Työtehtävät

Tehtävässä vastaat rautaisen asiantuntija tiimisi kanssa Back Office -toiminnoista ja olet mukana monipuolisissa projekteissa. Ensisijaisia tehtäviäsi ovat:

N
Back Officen toimintojen ja muulle organisaatiolle tuottamien palveluprosessien organisointi, kehitys ja johtaminen.
N
Tiimin kannustaminen ja auttaminen tämän päivittäisessä arjessa ja osastolle asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa.
N
Tulosvastuu Back Office –osaston budjetista.
N
Monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien johtaminen sekä toteutus.
Miksi meille?

Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Energia-ala on murroksessa uusiutuvan energian saadessa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä. Omistajamme on Fjordkraft – yksi Pohjoismaiden suurimmista
energiakonserneista. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan asiantuntijoita, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä.Sinulle työntekijänä tarjoamme vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työterveyden palvelut, laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, kulttuuri- ja liikuntasetelit, työhyvinvointiaktiviteetteja sekä laadukkaat työkalut ja joustavat etätyömahdollisuudet.