Sähkön hinta

Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti markkinoilla, minkä vuoksi sähköyhtiöt päivittävät myös sähkötarjouksia usein. Sähkön hintoja vertaillessa on hyvä huomioida, että omenoita ja päärynöitä ei kannata vertailla keskenään. Tällä tarkoitamme sitä, että esimerkiksi yöajan pörssisähkön tuntihinta on huono vertailukohta suhteessa kahden vuoden kiinteälle sähkön hinnalle.

Nordic Green Energyn sähkön hinnat

Lupaamme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisen sähkön hinnan, laadukasta palvelua ja helpon asioinnin. Jotta hintamme olisivat aina kilpailukykyiset ja vastaisivat vallitsevaa markkinatilannetta mahdollisimman hyvin, päivitämme tarjoushintojamme tiheästi. Tarjoamme kattavan ja jatkuvasti päivittyvän valikoiman sopimuksia, joiden joukosta löytyy varmasti hyvä sopimus kodille kuin kodille.

Voit tutustua sähköpörssin Suomen alueen Spot-hinnan hintahistoriaan klikkaamalla tästä.

Mikäli kiinnostuit sähkön hinnoista, tutustu myös Energiaviraston tietopankkiin klikkaamalla tästä.

Mikäli haluat kotisi sähkönmyynnin hinnan suoraan sähköpörssin mukaan, on Nordic Green Energyn Pörssisähkö valintasi. Sopimuksessa viitehintana toimii Nord Pool -sähköpörssin Suomen Spot-hinta.

N

Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.

N

Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei määräaikaa, jolloin voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.

N

Pörssisähkö on historiallisesti huippuedullinen sähkösopimus.

Pörssisähkö

Ei määräaikaa

Sähkön hintojen vertailu kannattaa myös muuttaessa. Haluat varmasti, että sähkösopimus on ajantasalla myös uudessa kodissasi! Lue lisää muuttajan sähkösopimuksesta klikkaamalla tästä.