Työsuhde-etuja henkilöstöllesi

Nordic Green Energyn yritysasiakkaana voit tarjota henkilöstöllesi kauttamme uusiutuvalla ja ilmastoystävällisellä energialla tuotettua sähköä etuhinnalla. Työntekijänne saavat edullisen ja joustavan sähkösopimuksen ja samalla edistätte yhdessä vihreää siirtymää.

Nordic Green Energyn henkilöstöetuohjelmasta hyötyy sekä yritys että henkilöstö: voit tarjota työntekijöillesi edullisempaa sähkösopimusta samalla, kun edistät kestävää kehitystä ja tuot yrityksesi vastuullisuustavoitteita näkyviksi. Ota yhteyttä, niin mietitään yrityksellesi sopiva sähkösopimus, jotta saatte henkilöstöedun käyttöön työntekijöillenne.

 

Jori Helenius, Businessa Area Manager (B2B Finland)

Mitä henkilöstösi saa etuohjelmalla?

 • Uusiutuvalla ja ilmastoystävällisellä energialla tuotettua sähköä etuhinnalla.
 • Joustavan toistaiseksi voimassa olevan Pörssisähkö-sopimuksen, jonka hinta perustuu ajantasaiseen spot-hintaan. Voit tutustua tarkemmin Pörssisähkö-sopimuksen hyötyihin tästä.
 • Nordic Green Energyn mobiilisovelluksen, jolla he voivat seurata kätevästi omaa sähkönkulutustaan ja hallita sitä. Sovelluksesta näkee myös päivittäiset spot-hinnat ja sähkölaskut. Lisäksi sähköauton omistajat voivat hyödyntää älylatausta, joka ohjaa auton latauksen halvimmille tunneille.
 • Asiakasetumme esimerkiksi autovuokraamo-Hertziltä ja äänikirjapalvelu-Nextorylta.

Miten otan henkilöstöedun käyttöön?

Henkilöstöetuohjelma on tarjolla kaikille yritysasiakkaillemme. Henkilöstönne voi tilata sähkösopimuksensa etuhinnoin salasanasuojatulta verkkosivulta, jonka salasanan toimitamme teille, kun yrityksenne on tehnyt kanssamme sähkösopimuksen.

Näin työntekijänne voivat ottaa henkilöstöedun käyttöön:

  • Klikkaa alla olevaa painiketta ja siirry henkilöstöedun verkkosivulle
  • Syötä salasana
  • Valitse haluamasi sähkösopimus ja täytä tarvittavat yhteystiedot
  • Tilaa sopimus
  • Tämän jälkeen saat sopimusvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistamme sähkön toimituksen aloituspäivän muutaman päivän sisällä sopimuksen tilaamisesta. Mobiilisovelluksen voit ottaa käyttöön, kun sähköntoimituksesi on alkanut.

Huom.! Jos sinulla on voimassa oleva määräaikainen sähkösopimus, uusi sopimuksesi kanssamme voi alkaa vasta, kun nykyinen sopimuksesi on päättynyt.