Sähköä jokaisen
yrityksen tarpeisiin

Yrityksen sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa tasaisin väliajoin, jotta et varmasti maksa sähköstä liikaa. Tutustu sähkösopimuksiimme tai pyydä tarjous!

– Asiakkaista 92 % suosittelee
– Sähköä kaikkialle Suomeen
– Tilaus verkossa 24/7

PYYDÄ TARJOUS

Lähetä tarjouspyyntö ja yrityksemme sähkönhankinnan asiantuntijat palaavat asiaan pikapuolin!

SUOSITTELEMME JUURI NYT

Ota hyöty sähkömarkkinoiden liikehdinnästä valitsemalla Pörssisähkö yrityksellesi.

PYSY AJANTASALLA

Lue kuukausittaiset sähkömarkkinakatsaukset ja tiedät, mitä sähkömarkkinoilla tapahtuu.

Valinta, jota asiakkaasi arvostavat!

Haluamme tehdä yhdessä vastuullisia ja ekologisia valintoja. Uusiutuvan energian valitseminen on teko, jota kaivataan tiedostavalta yritykseltä. Yrityksen hiilijalanjälki muodostuu monesta eri tekijästä, ja vihreän sähkön valitseminen on yksinkertainen teko kestävämmän kehityksen puolesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa Nordic Green Energyn uutiskirje ja pysy ajantasalla Nordic Green Energyn toiminnasta Pohjoismaissa ja vastaanota ajantasaista tietoa sähkömarkkinoiden sekä sähkön hintojen liikkeistä. Uutiskirje lähetetään noin neljän viikon välein. Jos haluat lopettaa uutiskirjeen tilaamisen, se onnistuu milloin vain klikkaamalla linkkiä, joka näkyy uutiskirjeen lopussa.

Nordic Green Energy palvelee Suomessa yli 10 000 yritystä ja yksi vahvuuksiamme on läsnäolo Pohjoismaissa. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme helppoa sähköhankintaa suoraan markkinoilta ilman välikäsiä, tarvittaessa samalla sopimuksella useampaan maahan. Luonnollisesti tarjoamme myös alkuperäsertifioinnit CO2-kompensointiin varmasti edulliseen hintaan.

-Mika Rantanen, Yritysmyyntipäällikkö