Vaihda ilmastoystävälliseen pörssisähköön

– saat kuukausimaksut -50% ensimmäiset 6kk!

Tilaa nyt Ilmasto pörssisähkö -sopimus, niin saat aina sähköä ajantasaiseen markkinahintaan. Välityspalkkiomme on vain 0,45 snt/kWh ja kuukausimaksu edullinen 3,99 €/kk (alv 24 %). Ensimmäiset kuusi kuukautta saat kuukausimaksut hintaan 1,99 €/kk!

Pääset tekemään sopimuksen helposti ja nopeasti alla olevasta painikkeesta.

Tee ilmastoystävällinen pörssisähkösopimus ja säästä sovelluksen avulla!

Sovelluksemme on täydentynyt spot-hintaennustepalvelulla, joka antaa yleiskatsauksen odotettavissa olevista sähkön hinnoista tänään, huomenna ja seuraavan viiden päivän aikana. Tarjoamme hintaennustepalvelun ensimmäisenä sähköyhtiönä Suomessa. Tilaamalla meidän pörssisähkösopimuksen pääset hyödyntämään kaikki sovelluksen edut:

 

  • Kustannusten seuranta
  • Spot-hinnan seuranta
  • Laskut yhdessä paikassa
  • Älylataus sähköautoille
  • Pientuotannon seuranta
  • Asiakasedut

100 % Hiilidioksidivapaa

Ilmasto pörssisähkö -sopimuksessa sähkö on tuotettu täysin hiilidioksidivapaasti. Valitsemalla sen tuet päästötöntä huomista ja edesautat vihreää siirtymää. Sopimus on voimassa toistaiseksi, joten tekemällä meidän pörssisähkösopimuksen et sitoudu pitkään määräaikaan.

Ilmastoteko

Kun valitset Ilmasto pörssisähkö -sopimuksen, teet helpon ilmastoteon, Keskimäärin kerrostaloasunnossa asuva (vuosikulutus n. 2500 kWh) säästää vuosittain CO2-päästöjä 0,72 tonnia, kun hän valitsee ilmastoystävällisellä energialla tuotetun sähkön. Tämä vastaa yli 5000 autolla ajettua kilometriä tai kolmea lentoa Helsingistä Müncheniin.

Mahdollisuus vaikuttaa omaan sähkölaskuusi

Pörssisähkön hinta vaihtelee joka vuorokauden tunti. Seuraamalla hintojen kehitystä, voit optimoida omaa sähkönkulutustasi ohjaamalla sitä sähköpörssin halvoille tunneille ja näin vaikuttaa suoraan omaan sähkölaskuusi. Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella.

Mitä eroa on sähkön myynti- ja siirtosopimuksella?

Suomessa sähköntoimitus asiakkaan käyttöpaikkaan edellyttää voimassa olevaa sähköenergian myyntisopimusta sekä siirtosopimusta. Sähkönmyyjä vastaa sähköenergiasta sähkön myyntisopimuksen mukaisesti ja paikallinen siirtoyhtiö siirrosta sähkön siirtosopimuksen mukaisesti.

Kuinka teen sähkösopimuksen?

Kaikilla asiakkailla tulee olla sopimus sekä sähköenergiasta että sähkönsiirrosta. Kun teet sähkösopimuksen asuntoosi tai uuteen asuntoosi jos olet muuttamassa, riittää tähän se, että solmit sähkösopimuksen sähkönmyyjän kanssa. Tällöin myynnin osalta sovelletaan sähkönmyyjän sopimusehtoja ja siirron osalta paikallisen siirtoyhtiön verkkopalveluehtoja.

Miten sähkön hinta muodostuu?

Suomessa kodin ja yrityksen sähkön hinta koostuu kokonaisuudessaan sähkön siirrosta, sähkön myynnistä ja veroista. Sähkönmyynnissä veloitetaan arvonlisävero ajantasaisen arvonlisäverokannan mukaisesti ja siirron yhteydessä sähkövero sekä arvonlisävero.

Toimiiko Nordic Green Energy alueellani?

Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaa.