Muutto ja sähkösopimus

Muutto uuteen kotiin näköpiirissä? Tee edullinen muuttajan sähkösopimus helposti verkossa. Sähkösopimus kannattaa tehdä heti, kun muutto on varmistunut ja päivämäärä on tiedossa. Näin vältyt verkkoyhtiöiden mahdollisilta pikakytkentämaksuilta!

Tilaa helposti

Se on helppoa

Asuit sitten Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa tai vaikkapa Rovaniemellä, voit tehdä edullisen muuttajan sähkösopimuksen kotisivuillamme. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella kaikkialla Suomessa (pois lukien Ahvenanmaa).

  • Edullista sähköä aina yhdellä markkinoiden parhaimmalla hinnalla
  • 100 % vihreää sähköä valintasi mukaisesti
  • Luotettava laskutus aina verkkoyhtiön lukemien mukaan

Hyvä tietää muutosta!

Ole liikkeellä ajoissa ja tee sähkösopimus uuteen kotiisi heti, kun muuttopäivämäärä on tiedossa tai viimeistään 3-4 vuorokautta ennen muuttoa.

Käyttöpaikkanumero on sähköalan tunnus katuosoitteelle. Nordic Green Energyllä emme vaadi sitä pakollisena tietona tilauksen yhteydessä. Me selvitämme sen puolestasi sopimuskäsittelyn aikana.

Sinun tulee itse irtisanoa vanha sähkösopimuksesi osoitteesta, josta olet muuttamassa pois. Irtisanomisen yhteydessä on aina hyvä ilmoittaa myös uusi osoite, johon voidaan lähettää edellisen osoitteen loppulasku.

Muuttoilmoitus kannattaa tehdä myös hyvissä ajoin postiin ja maistraattiin. Muuttoilmoituksen voit tehdä esimerkiksi Postin verkkosivuilla klikkaamalla tästä.

Muutto ja sähkösopimus - hyvä tietää muutosta!

Luotettava laskutus.

Luotettava laskutus

Nordic Green Energyn asiakkaana saat sähkölaskusi aina jälkikäteen verkkoyhtiön ilmoittamien kulutustietojen mukaan. Vaihtoehdot ovat paperilasku, e-lasku ja aina kätevä sähköpostilasku. Kun valitset sähköpostilaskun, saat lisäksi muistutuksen tekstiviestillä, kun uusin sähkölaskusi on lähetetty.

Muutto edessä – solmi sopimus puhelimitse!

06-357 7750

Suomalainen palvelutiimimme auttaa sähköasioissa ja sähkösopimuksen tekemisessä puhelimitse arkisin kello 9-19 välisenä aikana. Muutit sitten mihin päin Suomea tahansa, autamme sinua sähkösopimusasioissa.

asiantuntija apunasi sähkösopimuksen tekemisessä nge.fi