Sähkön alkuperä

Yritysasiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän ja näin antaa äänesi markkinoilla ympäristöystävällisemmän energiatuotannon puolesta. Valitse uusiutuva energia ja pienennä yrityksesi ekologista jalanjälkeä!

Palvelutarjonnastamme löydät vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön. Lisäksi voit valita EKOenergia-merkityn sähkön ja antaa tukesi konkreettiselle työlle ympäristön hyväksi.

VESIVOIMA

Vesivoimalla tuotettua sähköä yrityksellesi pohjoisen joista ja järvistä

TUULIVOIMA

Tuulivoimalla tuotettua sähköä yrityksellesi pohjoisen tuulista ja virtauksista.

AURINKOVOIMA

Kestävää aurinkovoimalla tuotettua sähköä Pohjoismaista ja Euroopasta.

EKOENERGIA

Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergia-merkittyä vihreää sähköä.

Asioi helposti verkossa

Voit tehdä sähkösopimuksen tai pyytää tarjouksen yrityksellesi helposti kotisivuillamme vain muutamassa minuutissa!

Ympäristötietoa

Nordic Green Energyn toimitusten sähkön alkuperä vuonna 2016 jakautui energialähteiden kesken seuraavasti: vesivoima 94,1 %, tuulivoima 1,6 % ja aurinkovoima 4,3 %. Energian päästöarvot olivat hiilidioksidipäästöjen osalta 0,00 g/kWh ja radioaktiivisen jätteen osalta 0,00 mg/kWh. Vuoden 2016 Suomen jäännösjakauman mukaisen sähköntuotannon keskimääräiset hiilidioksidin ominaispäästöt olivat 287,81 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 1,23 mg/kWh.

Sähkön alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin-järjestelmän mukaisesti. Suomessa toimitetun sähkön alkuperä rekisteröidään ja todennetaan Fingrid Oyj:n alkuperätakuujärjestelmässä. Sähkön alkuperä on dokumentoitu sähköntuottajien ja Nordic Green Energyn välisissä sopimuksissa alkuperäsertifikaateilla.

    Suositeltava sähköyhtiö

    Viimeisimmän tutkimuksen mukaan 95% asiakkaistamme suosittelisivat meitä ystävilleen ja tuttavilleen – Asiakastutkimus syksy 2016 (n=5061*).