Sähkön alkuperä

Kodin sähkösopimusvalinnalla on väliä! Kaikki toimittamamme sähköenergia kodeille on 100% vihreää sähköä. Asiakkaanamme voit itse valita vihreän sähkön alkuperän ja pienentää kotisi ekologista jalanjälkeä energian osalta.

Toimitamme myös Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa, jonka valitsemalla olet mukana tukemassa mm. EKOenergian ilmastorahastoa!

VESIVOIMA

Puhdasta vesivoimalla tuotettua sähköä kotiisi pohjoisen joista ja järvistä.

TUULIVOIMA

Luonnolle hyvää tuulivoimalla tuotettua sähköä pohjoisen tuulista.

AURINKOVOIMA

Kestävää aurinkovoimalla tuotettua sähköä Pohjoismaista ja Euroopasta.

EKOENERGIA

Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergia-merkittyä vihreää sähköä.

Tilaa helposti verkossa

Asuit sitten missä päin Suomea tahansa, voit tehdä edullisen sähkösopimuksen kotisivuillamme helposti vain noin 3 minuutissa. Ei paperisotkua!

Ympäristötietoa

Nordic Green Energyn toimitusten sähkön alkuperä vuonna 2016 jakautui energialähteiden kesken seuraavasti: vesivoima 94,1 %, tuulivoima 1,6 % ja aurinkovoima 4,3 %. Energian päästöarvot olivat hiilidioksidipäästöjen osalta 0,00 g/kWh ja radioaktiivisen jätteen osalta 0,00 mg/kWh. Vuoden 2016 Suomen jäännösjakauman mukaisen sähköntuotannon keskimääräiset hiilidioksidin ominaispäästöt olivat 287,81 g/kWh ja käytetyn ydinpolttoaineen määrä 1,23 mg/kWh.

Sähkön alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin-järjestelmän mukaisesti. Suomessa toimitetun sähkön alkuperä rekisteröidään ja todennetaan Fingrid Oyj:n alkuperätakuujärjestelmässä. Sähkön alkuperä on dokumentoitu sähköntuottajien ja Nordic Green Energyn välisissä sopimuksissa alkuperäsertifikaateilla.

Luotettava laskutus

Nordic Green Energyn laskutus perustuu verkkoyhtiön ilmoittamiin kulutustietoihin ja se tapahtuu aina jälkikäteen. Ei laskutusta etukäteen!