Pörssisähkösopimus kotiin, kaikkialle Suomeen

Kenelle pörssisähkö sopii? Meidän mielestämme kaikille. Meiltä löydät vihreän ja ilmastoystävällisen pörssisähkösopimuksen niin kerrostalolle, pari- ja rivitalolle kuin omakotitalolle – riippumatta siitä, missä päin Suomea asut.

Pörssisähkössä sopimuksen hinta perustuu sähkömarkkinan spot-hinnalle. Pörssisähkö on tilastojen valossa historiallisesti keskimäärin edullisempi kuin kiinteähintaiset sopimukset. Suurimman hyödyn saat, kun painotat sähkönkulutustasi tunneille, jolloin spot-hinta on edullisempi. Kulutuksen optimoinnissa sinua auttaa Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovellus, josta näet spot-hinnat tänään ja huomenna sekä hintaennusteen jopa viikon ajalle.

Miksi kannattaa valita pörssisähkö?

Pörssisähkön hintaa seuraava sähkösopimus tarjoaa etuja verrattuna kiinteähintaisiin sähkösopimuksiin. Pörssisähkösopimuksessa sähkön hinta määräytyy sähköpörssissä reaaliaikaisesti markkinahintojen perusteella. Vuorokauden jokaisella tunnilla on oma hintansa. Tätä kutsutaan spot-hinnaksi. Pörssisähkö-sopimus antaa sinulle mahdollisuuden seurata sähkön hintoja ja tehdä päätöksiä kulutuksen ajankohdasta. Jos sähkön hinta on korkea, voit siirtää sähkönkulutusta edullisempiin aikoihin. Sähkön pörssihinnan laskiessa, voit saada sähköä halvemmalla kuin kiinteähintaisella sopimuksella. Tämä joustavuus auttaa sinua säästämään sähkölaskussa.

Ilmasto pörssisähkö – edullinen ilmastoteko

Tee ilmastoystävällinen valinta ja valitse Ilmasto pörssisähkö -sopimus! Sopimus sopii hintatietoisille, sillä saat sähköä markkinahintaan ja vain 0,45 snt/kWh välityspalkkiolla. Tuote on toistaiseksi voimassa. 

Uusiutuva pörssisähkö – vihreä valinta

Valitse Uusiutuva pörssisähkö -sopimus, niin saat joustavan ja ympäristöystävällisen sopimuksen samassa paketissa. Sopimuksen sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla energialla ja se on toistaiseksi voimassa oleva.

Muutto edessä? Muuttajan sähkösopimuksen löydät klikkaamalla tästä.

Sovelluksellamme seuraat helposti spot-hintaa ja näet hintaennusteen jopa viikon ajalle

Valitsemalla kotiisi uusiutuvaa energiaa tuet uusiutuvan energian tuotantoa ja pidät huolen, että ekologisen sähkön osuus sähkömarkkinoilla kasvaa. Asiakkaanamme voit itse valita vihreän sähkön alkuperän ja pienentää siten kotisi ekologista jalanjälkeä.

Löytyykö katoltasi aurinkopaneelit? Mikäli sinulla on mahdollisuus liittää mikro- tai pientuotantosi yleiseen sähköverkkoon paikallisen verkkoyhtiön luvalla, olemme kiinnostuneita ostamaan ylijäämäenergiasi. Maksamme sähköstäsi markkinahintojen mukaisesti.

Sähkösopimus on mahdollista saada halutessasi heti, jos tarvitset sähköt pikaisesti muuttaessasi uuteen asuntoon. Kiireellisessä tapauksessa ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse.

Muuttaessa suosittelemme aina tilaamaan sähkösopimuksen hyvissä ajoin, koska osa Suomessa toimivista verkkoyhtiöistä veloittaa pikakytkentämaksua, mikäli sähköt pitäisi saada 1–2 vuorokauden sisällä. Kun kyseessä on uusi asiakkuus, vie sähkönmyyjän vaihto Suomessa noin 2–3 viikkoa. Tästä johtuen Nordic Green Energy ei voi myyjänvaihtotilanteissa aloittaa sähkösopimusta esimerkiksi seuraavana päivänä.

Mitä eroa on sähkön myynti- ja siirtosopimuksella?

Suomessa sähköntoimitus asiakkaan käyttöpaikkaan edellyttää voimassa olevaa sähköenergian myyntisopimusta sekä siirtosopimusta. Sähkönmyyjä vastaa sähköenergiasta sähkön myyntisopimuksen mukaisesti ja paikallinen siirtoyhtiö siirrosta sähkön siirtosopimuksen mukaisesti.

Kuinka teen sähkösopimuksen?

Kaikilla asiakkailla tulee olla sopimus sekä sähköenergiasta että sähkönsiirrosta. Kun teet sähkösopimuksen asuntoosi tai uuteen asuntoosi jos olet muuttamassa, riittää tähän se, että solmit sähkösopimuksen sähkönmyyjän kanssa. Tällöin myynnin osalta sovelletaan sähkönmyyjän sopimusehtoja ja siirron osalta paikallisen siirtoyhtiön verkkopalveluehtoja.

Miten sähkön hinta muodostuu?

Suomessa kodin ja yrityksen sähkön hinta koostuu kokonaisuudessaan sähkön siirrosta, sähkön myynnistä ja veroista. Sähkönmyynnissä veloitetaan arvonlisävero ajantasaisen arvonlisäverokannan mukaisesti ja siirron yhteydessä sähkövero sekä arvonlisävero.

Toimiiko Nordic Green Energy alueellani?

Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaa.

Mitä on vihreä sähkö?

Vihreä sähkö on uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua uusiutuvaa energiaa, jonka perusperiaatteita ovat uusiutuvuus ja kestävyys. Vihreäksi sähköksi kutsutaan mm. vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä, jonka alkuperä todennetaan eurooppalaisen Guarantee of Origin -järjestelmän mukaisesti. Suomessa toimitetun sähköenergian alkuperä rekisteröidään ja todennetaan Fingrid Oyj:n alkuperätakuujärjestelmässä.

Sähkösopimus
yritykselle

Asiakaspalvelu

Uusiutuva energia