EKOenergia kotiisi

Valitse sähkösopimukseesi EKOenergia-merkintä, kun haluat muuttaa sähkösopimuksesi Suomen luonnosuojeluliiton sertifioimaksi EKOenergia-merkityksi sähköksi. Näin pidät huolta, että sähkösi on tuotettu mahdollisimman kestävästi ja tarkat ympäristökriteerit täyttäen. Merkintä on ensimmäinen ja ainoa yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki.

  • Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä
  • 100 % vihreää alkuperämerkittyä sähköä
  • Ei hiilidioksidipäästöjä eikä ydinjätettä

Ekoenergia kodille ja yritykselle

Nordic Green Energyn asiakkaana voi itse valita sähkösi alkuperän. Tarjoamme asiakkaillemme vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä sekä EKOenergia-merkittyä sähköä. Löydät sähkösopimusvalikoimastamme monia hyviä toistaiseksi voimassa olevia ja määräaikaisia sopimusvaihtoehtoja eri kokoisiin koteihin. Tutustu sopimuksiimme!

Mistä EKOenergia tulee?

Ympäristömerkin myöntämiseksi tuuli-, vesi-, aurinko- ja biovoiman tulee täyttää Suomen luonnonsuojeluliiton sähköenergialle määrittämät kriteerit. Nordic Green Energyn toimittama EKOenergia-merkitty sähkö on tuotettu tuuli-, aurinko- tai vesivoimalla ja se auditoidaan EKOenergian laatiman toimenpidelistan mukaisesti. Kun valitset EKOenergian, lahjoitetaan jokaisesta myydystä EKOenergia-merkitystä megawattitunnista 0,10 € EKOenergian ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin.

Voit lukea lisää EKOenergiasta myös ympäristömerkin kotisivuilla osoitteessa www.ekoenergy.org.

  • Tutustu blogiimme, josta löydät mm. EKOenergian ympäristöpäällikön Steven Vanholmen kirjoituksen.
  • Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti ja on monen asian summa. Lue lisää sähkön hinnasta ja sähkösopimusten hinnoittelusta!