Suomen suositelluin sähkönmyyjä

Nordic Green Energy on Taloustutkimus Oy:n toteuttaman riippumattoman tutkimuksen mukaan Suomen suositelluin sähkönmyyjä sekä omien asiakkaiden että kaikkien kuluttajien arvioimana.

Taloustutkimus Oy:n toteuttaman Suomi tänään, Sähkönmyyjien yrityskuvat 2016 –tutkimuksen mukaan Nordic Green Energy on NSI Nettosuositteluindeksillä mitattuna Suomen suositelluin sähkönmyyjä. Tutkimukseen osallistui 3459 Suomessa asuvaa 15-79-vuotiasta henkilöä ja Nordic Green Energy sai nettosuositteluindeksillä koko toimialan parhaat tulokset, niin kaikkien kuluttajien kuin omien asiakkaidensa arvioimana. Tutkimus toteutettiin Suomessa syys-lokakuussa 2016.

Nordic Green Energyn tahtotila on olla aina suositeltava sähköyhtiö ja suosittelu on yksi tärkeimmistä mittareista, jota mitataan myös vuosittain mm. asiakastyytyväisyystutkimuksissa:

— Vain hetki sitten saimme analysoitua oman asiakastyytyväisyystutkimuksemme tulokset ja vuonna 2016 jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä. Viime vuosien aikana kasvumme on ollut hurjaa ja on hienoa, että asiakastyytyväisyys on koko ajan pysynyt hyvänä ja jopa parantunut. Tämä näkyy nyt myöskin riippumattomien toimijoiden toteuttamissa, koko toimialaa koskevissa tutkimustuloksissa, jotka osoittavat suosittelun osalta samaa erinomaista tasoa, kertoo Nordic Green Energyn maajohtaja, Erki Milistver.

Kovasti kilpaillulla alalla ei voi tyytyä saavutettuun, vaan katseet ovat jo kehityksessä ja tulevissa vuosissa:

— Energia-alalla täytyy ottaa jatkuvasti harppauksia ja kehittää palveluja, jotta yritys voi vastata asiakkaiden tuleviin tarpeisiin. Enää ei riitä pelkkä sähkö, vaan asiakastarpeet pirstaloituvat sähkön alkuperän, sopimusmuodon ja hinnoittelun suhteen. Ensi vuonna otamme käyttöön mm. uuden asiakastietojärjestelmän, jolla parannamme palvelujamme entisestään, kertoo Erki Milistver.

Lisätietoja antaa:
Erki Milistver (Suomi, Ruotsi, Englanti)
Maajohtaja Suomi, Nordic Green Energy
Lataa Pdf-tiedosto

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy on Ruotsin ja Suomen vanhin täysin vihreä sähköyhtiö ja on nykyisin pohjoisen johtava vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön toimittaja kotitalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Yritys on edustettuna Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää